Er zijn veel keuzes voor u als het gaat om het krijgen van transport van de luchthaven van Antwerpen, België naar uw hotel. U kunt de metro, een taxi, een bus of zelfs de trein gebruiken als u op die manier wilt gaan. Als je deze stad nog nooit eerder hebt bezocht, lijkt het misschien een beetje intimiderend. Het is echter een zeer drukke stad met een hoge concentratie van commerciële en overheidsactiviteit. Als zodanig is het gemakkelijk om rond te komen in Antwerpen op een budget. Houd er rekening mee dat het openbaar vervoer niet gratis is, maar het is veel betaalbaarder dan reizen per taxi, bus of trein.

Reserveer een Taxi bij ons

 

De beste tijd om een bezoek te brengen aan Antwerpen is in de zomermaanden, omdat de stad relatief goed verbonden is met andere Europese steden. Een rechtstreekse vlucht van Brussel naar Antwerpen duurt ongeveer een uur en veertig minuten. De Eurostar loopt vaak naar alle grote steden in heel Europa, evenals enkele minder bekende bestemmingen. Als u van België naar Londen reist, kunt u een luchthaventransfer maken in Londen met een verbinding via London Airport Rail Service.

 

Als u naar Brussel of Londen gaat en wilt u een taxi nemen naar Antwerpen, zijn er een paar opties. De snelste, gemakkelijkste en meest betaalbare transportmiddelen voor mensen die naar Antwerpen gaan is een taxi. Natuurlijk, als u niet wilt betalen voor een taxi, kunt u altijd een bus of een trein inhuren. Deze opties zijn echter vaak druk en kunnen een tijdje wachten.

 

Als u op zoek bent naar een snellere, maar duurdere reizen, moet u een trein of een bus overwegen. Dit zijn ook redelijk snel snel transportmiddel, maar ze zijn misschien niet zo comfortabel als een taxi! De overdracht is echter redelijk goedkoop, afhankelijk van de dag en de tijd van het jaar, en bij gebruik van een taxi op de luchthaven. Bovendien moet u ervoor betalen bij gebruik van een taxi buiten de luchthaven. Boek bij Luchthavenvervoer Antwerpen

 

Als u tijdens uw bezoek meer ontspannend wilt hebben, is misschien een bus de perfecte oplossing voor u. Bussen halen over het algemeen toeristen op het vliegveld en vallen ze af op verschillende bestemmingen door de hele stad. Het is veel meer ontspannend dan een taxi nemen! Als u echter een limousine wilt, moet u vroeg boeken, omdat de meerderheid van de limousines slechts een paar dagen voor vertrek beschikbaar is. Ook is het verstandig om te controleren welke auto is opgenomen in uw verblijf, zoals u mogelijk niet op het laatste moment beschikbaar hebt!

 

De gemakkelijkste, snelste en meest goedkope manier van reizen tussen Antwerpen en Londen is door een taxi. Er wachten verschillende bedrijven op het vliegveld om u een taxi Airport Transfer te bieden. Het is echter belangrijk dat u ruim van tevoren boekt, omdat deze bedrijven vrij snel kunnen worden geboekt! En met zoveel hotels en andere transportopties die voor u beschikbaar zijn in Antwerpen, het is vaak de moeite waard om het vliegveld te bezoeken om uw boeking te maken, omdat de reis van het vliegveld naar uw hotel al geruime tijd kan duren.

 

 

Luchthavenvervoer Antwerpen